HVEM ER VI?

Gründere og initiativtakere er Sigurd & Gro-Eva Owren. Vi er lidenskapelig opptatt av at opplevelse og handel går hånd i hånd. Vår visjon er å skape en samlingsplass for alle generasjoner der smaksopplevelsen og atmosfæren gjør at våre gjester ønsker å besøke Lillehammer Bakeri gang på gang. 


Sammen med våre ansatte ønsker vi å begeistre våre kunder. 


BLI EN DEL AV VÅRT TEAM

Kandidater som søker må ha:

  • Fylt 16 år (eller fylle 16 i løpet av året)
  • Mulighet til å jobbe minst 2 ettermiddager i uka + annenhver lørdag.


Er du glad i et høyt tempo og er klar for en ny utfordring?

Da kan du være en god kandidat for oss.


Oppstart: August


Klikk "søk her" og legg inn din søknad. Vi vurderer kandidater fortløpende

EKSTRAHJELP

FULLTID KAFEMEDARBEIDER

Kandidater som søker må:

  • Ha fylt 18 år,
  • Ha mulighet til å jobbe i full stilling i minst et år
  • Være fleksible på arbeidstidermellom kl 7.00 og 20.00 mellom mandag og lørdag.


Har du erfaring fra bransjen,

et hjerte for god kvalitet og

fokus på høy kundeservice

kan du være en god kandidat for oss.


Oppstart: Juli/August


Klikk "søk her" og legg inn din søknad. Vi vurderer kandidater fortløpende


DELTID KAFEMEDARBEIDER

Kandidater som søker må:

  • Ha fylt 18 år,
  • Ha mulighet til å jobbe to faste dager i uka + annenhver lørdag i minst et år
  • Være fleksible på arbeidstider mellom kl 7.00 og 20.00 mellom mandag og lørdag.


Er du glad i et høyt tempo og har du erfaring fra bransjen kan du være en god kandidat for oss.


Oppstart: Juli/August


Klikk "søk her" og legg inn din søknad. Vi vurderer kandidater fortløpende


ÅRETS BAKERI 

9.september 2023

Juryens begrunnelse

Dette er et bakeri som er en tydelig merkevarebygger og har en enhetlig visuell identitet som kommer godt til syne på alle flater. Dette formidles godt gjennom sosiale medier, hvor ulike historiefortellinger blir kategorisert slik at det er enkelt å finne frem. Selve bakeriet er også en sterk del av merkevaren, og her får kundene en flott måltidsopplevelse. Det finnes et mangfold av kunder i bakeriet; dette er attraktivt for både unge, lokale, bedriftskunder og turister. Juryen mener at den lojalitetsbaserte forretningsmodellen de har bygget opp har skapt et solid fundament for videre drift, noe også økonomien bekrefter. Måten å knytte lojalitet til fremtidige kunder under etablering og oppbygging av bakeriet har skapt en solid heia-gjeng og sterk lokalpatriotisme. At bakeriet også satser på yngre i sin sysselsetting som hver dag leverer topp service uavhengig av om eierne er til stede eller ikke vitner om godt lederskap.



Om kåringen: 

Kåringen skal være med på å øke bevisstheten om alle de elementer som til sammen utgjør en vellykket bedrift, å fremheve og presentere gode bedrifter, samt å styrke samholdet i bransjen.

KONTAKT OSS


BORD-RESERVASJONER:

Vi tar ikke bordreservasjoner, men med 90 sitteplasser inne finner vi alltid plass til alle som ønsker å komme.

Enkelte dager kan det være litt ventetid for å få bord mellom kl 11.30-14.00. Vi har egen hovmester på travle dager som sørger for at alle skal få plass.